[ Forside ] [ HNP Nyheder | Tagwall | Crew | Historie ]

HNP #6


Lokation: Hillerødholmsskolen, Danmark

Afholdt: 10-13 april 2001

HNP #6 fandt sted fra d. 10-13. april 2001 og var det andet party vi afholdt på Hillerødholmsskolen. Vi havde denne gang vendt hele partyet 180 grader i salen, og fik derved bedre pladsudnyttelse samt lettere tilgang til kantinen og toiletter. Hallen var rigeligt stor til de mange mennesker og bortset fra et par enkelte smuttere med klimaanlægget, var der en behagelig temperatur i hallen under hele partiet.

En ting vi havde prioriteret meget højt denne gang var netværket, som sidste gang ikke kørte optimalt. Alle netkabler havde fået nye stik og var blevet testet med 100 mbit i både overførselshastigheder og stabilitet. Samtidig skulle vi for første gang sammenkøre vores Olicom Switche med vores super backbone venligst udlånt af Nortel Networks.

Men alting kørte fuldstændigt gnidningsløst og selv med fuld belastning fra samtlige 200 deltagere kørte alle dele af netværket perfekt. Dog fungerede internettet ikke i de første 6 timer af partiet, men TDC fik til sidst styr på sagerne og vores 2 mbit kørte ellers fint. De 6 timer uden net blev der kompenseret for, ved at vi udviddede partiet med 6 timer ekstra fredag.

Vores interne hjemmeside voldte lidt problemer i starten, men dette kom der hurtigt styr på, og under hele partiet kunne folk bestille pizza, morgenmad, se kantinepriserne/-lageret, følge med i deres Counter-Strike spil på vores 3 CS servere og tilmelde samt se puljerne på de konkurrencer de deltog i. Specielt vores servere kørte denne gang upåklageligt uden nedbrud af nogen art. Af spilservere havde vi denne gang begrænset os til en TetriNET, en BattleNET og 3 officielle CS servere. Specielt vores CS servere kørte hurtigt og med plads til 20 spillere på hver, var der rig mulighed for alle at avancere på vores statsside.

Kantinen var denne gang bedre forberedt på de mange sultne brugere og vi nåede da også helt til onsdag aften før vi måtte ud og hente friske forsyninger af hotdogs og slik. Men torsdag nat var det definitivt slut da den sidste Cocio og 1.5 Cola måtte gå på auktion og blev solgt for henholdsvis 40 og 50 kr.

Vi havde også denne gang mange konkurrencer, bl.a. i Counter-Strike, Quake III museslyng og det famøse Coke Crashing. CS blev afviklet næsten ligesom sidst, men semi- og finalerne blev alle afviklet på HNPs servere for at undgå nogle former for snyd/fordele for det ene hold. Konkurrencer såsom Quake III og Fifa 2001 blev projekteret på vores suveræne storskærm, som på et areal af hele 3x4 meter lod deltagerne se finalerne live og høre duellanterne blive tvære hinanden over vores grande højtalere, venligst udlånt af Diskotek Ultimate.

QuQ gør sig ren efter coke crashing konkurrencenDer blev dog også plads til en gang Coke Crashing, og væbnet med hver sin 1.5 cola skulle deltagerne hurtigst muligt presse denne vidunderlige drik ned i svælget. Trods en hård konkurrence blev det igen i år den mindste deltager til HNP, QuQ, som løb af med sejren og spanden. Desværre kunne QuQ ikke ramme spanden, så Organizerne fik et udpluk af kantinemaden serveret på vejen ind til toilettet.

Til højre ses den glade vinder efter en hurtig tur på toilettet. Godt ramt QuQ!

De kreative konkurrencer var denne gang meget skuffende, eftersom der kun var 2 deltagere i animationskonkurrencen, selvom mange flere før partyet havde tilkendegivet at de gerne ville deltage. Derfor blev animationerne og billedkonkurrencen slået sammen, og den noget overraskede vinder blev Arnt med sit Paint-billede. Lidt mere konkurrence var der dog på lydsiden hvor vi nåede hele 5 deltagere men generelt var de kreative konkurrencer langt under forventet standard og meget skuffende. Vi håber at vi kan nå at lave om på dette til HNP #7.

HNP #6 - Billed- og animationskonkurrence

Her er billed- og animationskonkurrencen som før nævnt var blevet slået sammen.

 1. Arnt - Nerdie Night
 2. Agitator - Pr0n
 3. Holger - HNP6
 4. Hopfor - Paperflights
 5. Lord Soth - OpenGL Demo
 6. Eaximus - Enroth-HNP
 7. Xaracof - HNP (Ingen stemmer)

HNP #6 - Lydkonkurrence

Vi var desværre denne gang meget skuffet, over at lyd-konkurrencen ikke blev taget seriøst, og de få deltagere vi havde denne gang.

 1. Anderzzz - Udtrusser
 2. Jack^Glad - Race Against Time
 3. Geekboy - Hyldest Til Trine
 4. Arnt - Blommevisen
 5. QuQ - La Kukky Way
 6. Xaracof - Wheet Dreams (Ingen stemmer)

HNP #6 - Billeder

Vi var denne gang bedre forberedt på at tage billeder, og med hele 4 digitalkameraer, blev der taget ikke så få billeder.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Designed by Ole Michelsen