[ Forside ] [ HNP Nyheder | Tagwall | Crew | Historie ]

HNP #5


Lokation: Hillerødholmsskolen, Danmark

HNP #5 blev det første party, der blev afholdt på vores nye lokation - Hillerødholmsskolens nybyggede multihal. Her var der virkelig ingenting at klage over; hele hallen er spækket med teknologiske spisfindigheder, og ting som fx højtaleranlæg, seperat kantine, trin-dæmpet belysning og masser af plads var med til at gøre partyet behagligere for deltagerne og endnu mere behageligt for os at arrangere.

Alle vores sponsorer leverede som aftalt, så både Internettet og kantinen var klar i god tid før de første deltagere begyndte at vælte ind. Internettet blev det samme som vi plejer at have - 2 Mbit sponsoreret af Tele Danmark og det kørte ganske tilfredsstillende under hele partyet. Vores kantine var også denne gang veludstyret men blev alligevel alligevel udsolgt af pølsebrød onsdag nat. Dette blev dog løst tidligt torsdag efter en hurtig bytur.

Vi havde traditionen tro en del konkurrencer, og klog af skade valgte vi at køre alle serverene decentralt. Erfaringer fra de sidste partyes har vist, at centrale servere ikke kører særlig godt dels pga. belastningen fra de omkring 50 brugere. Deltagerne aftale selv indbyrdes hvem der skulle køre serveren, og hvornår kampen skulle udspilles. Resultaterne skulle bare foreligge inden den givne tidsfrist. Dette viste sig at fungere over al forventning, kampene blev afviklet stort set uden problemer og alle overholdt vores tidsplan med meget få undtagelser.

Det eneste (men også ret væsentlige) problem vi havde under partyet, var at de bagerste ender af bordene kun kunne køre 10 Mbit. Før partyet havde vi testet samtlige kabler ved at pinge igennem dem for at tjekke stabilitet og kapabilitet. Der havde vi ingen problemer, og det kom derfor som noget af en overraskelse for os, da de første brugere klagede over den langsomme hastighed. Vi undersøgte switchene og backbonen fra Nortel, kabelkvaliteten og inteferens fra strømkablerne. Vi havde leverandøren af kablerne ude og teste, men problemet viste sig at være stikkene. Vi havde bestilt stik til hård kobber men leverandøren havde sendt os stik til blød kobber. Dette fandt vi desværre ud af for sent til at kunne skifte stikkene ud.

Vi var så heldige at have et meget aktivt og opfindsomt kantinecrew, som fandt på at arrangere en coke-crashing konkurrence. Konkurrencen blev hurtigt stablet på benene og puljer og cola blev stillet op. Dog var der så mange deltagere at vi blev nødt til at dele deltagerne op i 2 puljer. Kampen var tæt og intens, men i finalen blev det QuQ, der løb af med sejren. Trods en hård men ærlig kamp, måtte Phoenix dog besørge toilettet efter finaleopgøret.

En anden konkurrence vores kreative kantinecrew fik stablet på benene, var det famøse "Mooncar Night Race". Dette fandt sted kl. 4 om morgenen, hvor 10 hold skulle dyste på kløgt og opfindsomhed i det store ræs. Reglerne var mange og flere kom til under konkurrencen - men een regel var ubrydelig: Man skulle bryde reglerne!

Vi havde en del regler for brug af hallen siden den var så ny, bla. var indendørs fodtøj og spisning i kantinen påbudt. Dette overholdt folk forbavsende godt - til tider bedre end Crewet (pinligt). Alt i alt led hallen ingen overlast.

HNP #5 - Billedkonkurrence

Temaet i denne konkurrence var at lave et billede der gjorde brug af Nortel Networks logo.

HNP #5 - Lydkonkurrence

Der var ikke lige så mange deltagere i denne konkurrence som vi var vant til fra de foregående partyes.

HNP #5 - Animationskonkurrence

Det var oprindelig tiltænkt at animationerne skulle være slået sammen med billedkonkurrencen, men en (relativ) høj deltagelse og kvalitetsniveau, gjorde at vi valgte at splitte dem op i 2 seperate.

HNP #5 - Billeder

Der blev denne gang taget en MASSE. Alle billederne er taget i meget høj opløsning, og fylder derfor temmelig meget. Pakke 1 er fra vores kabeldag, pakke 2 er lokationsbilleder fra hallen. Pakke 3 er ikke supporterede tredjepartsbilleder og stilles til rådighed uden ansvar :-)

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Designed by Ole Michelsen